Ons bedrijf en het gepassioneerde team...

TieConcepts richt zich hoofdzakelijk op de business-to-business markt, maar heeft ook creatieve en originele concepten voor de particuliere sector. Denk eens aan stropdassen voor uw bruiloft of jubileum met in het etiket ingeweven namen of data. TieConcepts beschikt over een eigen ontwerpstudio waar met de modernste apparatuur en technieken gewerkt wordt. Onze ervaren vormgevers zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van stropdassen en damessjaals. Zij zullen u verassen met diverse creatieve ontwerpen, exclusief voor u gemaakt. Dit ontwerp wordt gebaseerd op uw logo en huiskleuren, maar vooral op uw wensen. U bent tenslotte de opdrachtgever!

 

In onze eigen weverijen worden uitsluitend de mooiste en de beste stoffen gebruikt. De productie vindt plaats in zowel Italië als het verre Oosten. Hierdoor kan een zeer goede prijs- kwaliteitverhouding gewaarborgd blijven. Door deze korte lijnen zijn wij flexibel, snel in service en niet op de laatste plaats belangrijk: wij leveren tegen een gegarandeerde laagste prijsgarantie in de Benelux, want bij TieConcepts koopt u vanaf de 'bron'.

Ronald van Driel

 

Ronald eigenaar van TieConcepts, deed bij diverse stropdassenbedrijven ervaring op. Hij werkte jaren lang bij de grootste stropdassenfabriek van Europa. Ook deed hij ervaring op bij kleine bedrijven om zo een nog beter beeld te krijgen van deze maatwerkwereld. Zijn passie voor stropdassen en modeaccessoires is enorm. Tevens heeft hij zich in de jaren ontwikkeld tot een toonaangevend designer.

 

 

info@tieconcepts.nl

+31(0)6-17298314

Jos Schep

 

Jos Schep is een oude bekende in stropdassenland. Hij gaf ruim 11 jaar leiding aan een verkoopteam bij Europa's grootste dassenfabriek. Hij was o.a. verantwoordelijk voor de detailhandel in Nederland en België. Binnen TieConcepts bezoekt Jos onze (aankomende) klanten en informeert hen o.a. over de mogelijkheden en kwaliteiten van onze producten.

 

 

 

aschep@live.nl
+31(0)6-25335591

Diana van Putten

 

Diana van Putten is onze creatieveling. Zij ontwerpt en bemoeit zich vooral met de creatieve kant van het bedrijf. Naast creativiteit beschikt Diana ook over administratieve kwaliteiten. Deze parttime kracht is een onmisbare schakel in het bedrijf. Diana is tevens eigenaar van VIPCadeaus een bedrijf voor luxe relatiegeschenken, schilderijen en hebbedingetjes.

 

 

 

info@tieconcepts.nl

+31(0)6-22225501